Snart kommer babyn!

söndag 6 april 2008

Våren

Vad är det som gör våren så fin? Solen? Värmen? Stundande sommaren? Tunnare kläder?
Jag tycker det bästa är att se de små sköra blommorna bryta ut sig ur den hårda gråa marken, och än en gång visa att det blir sommar och grönt i år också. :)

4 kommentarer:

Ejdern sa...

Håller med! Jag har själv inte sett någon vårblomma än, men en fluga har jag stött på! Tack för kommentaren i min blogg, jag ska länka till din också. Roligt med flera pysselintresserade finlanssvenskar :-)

Anonym sa...

Hej! Joo, jag håller också med om att det är trevligt att se blommorna blomma på våren och man blir så glad då man ser gröna knoppar på trädena. Kärleken är också i luften på våren å va e bättre än de?
Kram:N

Ejdern sa...

Hej igen! Vet inte var annanstans jag kan svara så det blir här :-) Utmaningarna hittar jag också på scrapbook.com i deras forum. Jaq kom med bland topp 4 i brevet till sig själv så nu röstas det för fullt på de fyra. Jag kommer dock knappast att vinna för där finns en som leder överlägset - men i det fallet är det faktiskt inte så stor skillnad - roligt bara att vara med!

Bodil sa...

Hej och tack för besöket! Kul att du gillade mitt minialbum. Och självklart får du länka! Jag har ingen speciell kamera, men jag är väldigt nöjd med den. Det är en Konica Minolta Dimage Z3. Framför allt är det väldigt bra zoom på den - 12 x optisk zoom.
Det är ju så mycket skojigare att ta kort nu med digitalkamera.
Njut av våren!
Kram